Kalaja e Dimalit do të jetë edhe më lehtë për t’u vizituar nga turistët🤩 Ndërhyrja më e fundit për rehabilitimin e rrugës prej 2,4 kilometrash nga Bistrovica deri në Krotinë do t’i shërbejë banorëve të zonës dhe të gjithë vizitorëve që duan të prekin nga afër këtë zonë arkeologjike.🏛

 

 

 

Faleminderit🙏 çdo punonjësi që u angazhua në aksionin për pastrimin e territorit.🚮 Ky është shembulli më i mirë se si jo vetëm ndërtojmë projektet infrastrukturore, por i mirëmbajmë duke treguar kujdes të vazhdueshëm nga stafi i bashkisë sonë💪

 

Fundvitin që lamë pas, zhvilluam disa festa por edhe nderuam individë që kanë lënë gjurmë në historinë e qytetit tonë. Në një ceremoni të dedikuar, i dhamë titullin e lartë vendor “Qytetar Nderi” Mihal Krimçes, Ahmet Velçanit dhe Ismail Lilës.Ky është një moment shumë i rëndësishëm jo vetëm për familjet e këtyre personaliteteve, por edhe për miqtë, të afërmit dhe secilin prej nesh që jeton e punon në Urë Vajgurore, Kutalli, Cukalat dhe Poshnje.

 

Gëzuar Vitin e Ri 2022🎇🎆 Një vit të mbarë dhe të begatë🤗 Gëzofshi çdo ditë pranë njerëzve tuaj të dashur me zemrat plot🎉🥂 Urimet më të mira për të gjithë ju dhe familjet tuaja👨‍👩‍👧‍👦